top of page

Jordi Jornet, nou tècnic del Primer Equip

Jordi Jornet torna a la que va ser casa seva durant onze temporades com a segon entrenador del Primer Equip i coordinador del futbol base. El club ha arribat a un acord amb el tècnic per la temporada 2024-25 amb l’objectiu de recuperar la identitat que caracteritza a l’equip.


Jornet iniciarà la seva segona etapa després d’haver estat durant més d’una dècada al cos tècnic del Primer Equip, on va assolir els ascensos a la Segona i a la Primera Catalana, posteriorment.  Recentment, Jornet ha estat al CF Ripollet i la darrera temporada al CF Martorelles, on ha fet una molt bona campanya, quedant-se a tan sols tres punts per la lluita pels play-offs.

 

La personalitat, la metodologia de treball, l’ambició i els números han estat claus per a la confiança per part de la Junta Directiva. En la seva presentació com a nou entrenador va agrair la confiança dipositada en ell pel nou projecte i es va mostrar amb moltes ganes de tornar al club on va passar molts anys i amb la motivació de portar el club on es mereix.

 

Jordi, et desitgem molta sort en el nou projecte i esperem celebrar molts èxits plegats!




Comentários


bottom of page