top of page

El cos tècnic del Primer Equip, un any més!

A l'espera que es resolgui la incertesa sobre si l'any vinent el nostre Primer Equip jugarà a la Primera Catalana o es mantindrà a Segona, ja sabem amb certesa que els membres del cos tècnic renoven un any més i, seran els responsables de conduir l'equip al bon joc mostrat fins ara i de segur, acompanyat de bons resultats.


Des que van arribar al club, tant en Manolo Parralo com en Jordi Jornet han demostrat fer una gran tasca i, que esperem que allí es prolongui unes quantes temporades més. Van agafar l'equip quan estava a Tercera Catalana, i si tot va com s'espera, la temporada vinent disputaran la primera a Primera Catalana. A més, cal afegir la gran família que han aconseguit, amb un vestuari molt unit cada temporada i que així s'ha anat demostrant temporada rere temporada.


Aquest any també renoven Raúl Alfonso, com a ajudant dels tècnics, Ismael Iglesias, com a delegat i Francesc Alcón, com a fisioterapeuta. Seguiran amb nosaltres Joan Girabent, com a gestió esportiva del Primer Equip i l'incansable Antonio Garrido "Pini" que seguirà ajudant a l'equip una temporada més.


D'aquí en endavant anirem anunciant les renovacions de jugadors i fitxatges de cara a la nova temporada.


Així doncs, esperem molts èxits en la nova temporada i que es puguin complir els objectius proposats!



Comments


bottom of page