top of page

XXIV Nit de l'esport

Com cada any per aquestes dates, se celebra la Nit de l'Esport que enguany arriba a la 24a edició, amb l'objectiu de fer un reconeixement públic i premiar aquells esportistes, persones i entitats locals que han destacat pels seus èxits i dedicació durant la temporada anterior. L'acte se celebrarà el proper dia 28 de febrer a les 21.00 h a l'Hotel Ciutat de Granollers.


Per aquest motiu, des del Club hem cregut oportú nominar a les següents persones:

  • Millor jugador categoria amateur: Roger Bellavista, jugador del Primer Equip, primer capità i jugador que ha militat a 3a Divisió amb equips com l'EC Granollers, AEC Manlleu, UE Vic, AE Guíxols...

  • Millor jugador categoria cadet/juvenil: Johan Ríos, jugador del Cadet C i màxim golejador de la categoria aconseguint el campionat de lliga.

  • Millor jugador categoria benjamí/aleví/infantil: Xavi Granado, jugador del Benjamí A, màxim golejador de l'equip i subcampió de lliga.

  • Millor entrenador: Roger Pascual, entrenador de l'Infantil A, portant a l'equip al campionat de lliga i a l'ascens a la categoria de Preferent.

  • Millor equip: Infantil A, equip escollit pel jurat del Patronat Municipal d'Esports que serà finalista a la cerimònia en la categoria de millor equip de la temporada 2018/19.

Des del Club volem donar l'enhorabona als mencionats i desitjar-los molta sort en la cerimònia!


bottom of page