top of page

UD Molinos, CE Premià i CD Sant Genís, rivals a la fase de permanència

El CF Les Franqueses disputarà la fase de permanència a la Segona Catalana en el grup 2.4 i s'enfrontarà al CD Sant Genís-Penitentes, a la UD Molinos i al CE Premià de Mar.


El conjunt de Jose Alcaraz s'enfocarà a partir de la setmana vinent en aquesta 'fase de grups' per evitar un descens que, a priori, sembla poc probable de produir-se, però que caldrà evitar al més aviat possible. Els rivals, dos maresmencs, la UD Molinos, que van acabar la primera fase en cinquena posició amb 30 punts, i el CE Premià, que va acabar desè del grup amb 15 punts, tot i que té un partit menys. Tanca el grup, el CD Sant Genís-Penitentes, amb qui ja ens hem enfrontat en un parell d'ocasions amb ple de victòries: 0-4 a l'anada i 1-0 a casa.


Així doncs, els franquesins iniciaran la segona fase al Municipal de Corró d'Avall contra el líder del grup, la UD Molinos, en què una victòria dels nostres i la derrota dels premianencs contra els barcelonins deixarien pràcticament enllestida la permanència, quan faltin encara cinc jornades per disputar-se.


Desitgem la millor de les sorts als nostres per a competir i aconseguir l'objectiu de la permanència.Comentarios


bottom of page