top of page

Tots els equips de F-11 ja coneixen el calendari

Després de conèixer el calendari de lliga dels equips que enguany competiran a la primera divisió de les seves respectives categories, ja coneixem el calendari de la resta d'equips que lluitaran per aconseguir els seus objectius a la segona divisió.


- El Juvenil B formarà part del grup 38 i debutarà al camp del CE Llinars "B" el 30 de setembre. El debut a casa serà la setmana següent contra el CF Caldes de Montbui "C", mentre que finalitzarà la competició al camp del CF Vilanova del Vallès "B".


- El Juvenil C, que formarà part del grup 36 debutarà a casa contra el CF La Torreta. A la jornada 2 visitarà el camp del CE Llinars "C". La competició acabarà a casa contra el CF Mollet UE "B".


- El Cadet C formarà part del grup 44 i debutarà a casa contra el CF Ametlla del Vallès "B", mentre que el primer partit a domicili serà al camp de La Roca PBB. La UD Molletense "B" serà l'últim rival de la competició regular.


- El Cadet D competirà al grup 42 i debutarà al camp del FC Cardedeu "B", mentre que el primer partit a casa serà contra el CE La Llagosta. La lliga conclourà amb un derbi contra el Bellavista Milan.


- L'Infantil C lluitarà al grup 52 de la segona divisió. L'inici de la competició serà al camp del CE Llinars i la UCF Santa Perpètua "B" serà el primer rival a casa. L'últim partit de lliga serà al camp del CF Mollet UE "F".



Esperem que tots els equips puguin complir els seus objectius i a final de temporada podem celebrar moltes coses. Molta sort!



bottom of page