top of page

Primer punt de la temporada!

Ahir dissabte 3 d'octubre, el CF Les Franqueses debutava a la categoria de Primera Catalana després de l'ascens històric en l'any del 75è aniversari. El Sant Cugat FC ha estat el primer rival dels franquesins en aquesta nova temporada on el resultat final va ser d'empat (1-1).

La primera part va ser molt disputada entre els dos equips, amb ganes de buscar els tres primers punts en joc. Els santcugatencs van tenir tres ocasions molt clares per avançar-se i en el cas dels nostres, un parell de bones jugades podrien haver suposat el primer gol de la temporada.

A la represa, els de Sant Cugat van trobar el gol en un contraatac a l'hora de joc, tot i que seguidament, al minut 67, el "killer colombiano" Julián Adarve marcaria l'empat definitiu.

Destacar el debut en competició oficial dels fitxatges Adrián Vico, Roger Castellvell, Oriol Bordas i Diego Carrillo.

El següent partit de lliga serà contra el CE Júpiter el diumenge dia 11 a les 12:00h al CEM de Júpiter.