top of page

Manolo Parralo i Jordi Jornet deixen de ser els tècnics del Primer Equip

Des d'aquesta setmana, Manolo Parralo i Jordi Jornet han deixat de ser els entrenadors del Primer Equip, després que la Junta Directiva hagi decidit cessar del càrrec als tècnics que han portat l'equip de la Tercera a la Primera Catalana, aconseguint dos ascensos des que van arribar fa deu anys.


La mala dinàmica d'aquests darrers partits ha portat a la Junta a prendre aquesta difícil decisió, després que temporada rere temporada durant deu anys seguits, eren fixes a la banqueta franquesina. El Club els està eternament agraïts, però donada la situació s'ha arribat a la conclusió de donar un revulusiu a l'equip per a salvar la categoria i continuar l'any vinent a la Primera Catalana.


Parralo i Jornet deixen, doncs, l'equip després d'aconseguir grans fites per aquest Club: dos ascensos amb els consegüents campionats de Segona Catalana (2015) i Primera Catalana (2020), satisfactòries classificacions com la de la temporada passada en l'estrena a Primera Catalana (3a posició) o les tres temporades seguides obtenint la tercera posició a Segona Catalana abans de fer el salt definitiu a la categoria actual.


Us estem eternament agraïts Manolo i Jordi per la tasca que heu fet en aquest Club durant tots aquests anys, i esperem que tingueu molta sort en aquesta nova etapa. Infinites gràcies!!



bottom of page