top of page

La UD Gornal, vencedora del 42è Trofeu Electrocamps

La UD Gornal es va adjudicar la 42a edició del Trofeu Electrocamps disputat ahir al Municipal de Corró d'Avall en un partit passat per aigua.

El partit va començar força disputat amb anades i vingudes d'ambdós equips, però on es va notar el ritme dels del Baix Llobregat en les diferents accions del matx. Els dos equips van disposar d'ocasions tot i la dificultat que presentaven les condicions meteorològiques i la tensió que anava creixent abans d'arribar al descans.

A la represa, minuts d'incertesa per part dels nostres i l'empenta dels visitants van coincidir amb el gol de la UD Gornal al minut 69 després d'una rematada de cap. A partir d'aquí, els nostres van fer un pas endavant i van començar a tenir més possessió de la pilota i, al temps afegit David Olid anotava de rebot una falta que havia llançat Maude Balde.

Als penals, la sort es va decantar per la UD Gornal, que va vèncer per 1-3 en el llançament des dels onze metres.

Agrair a Electrocamps, patrocinador del club, l'esforç amb la vinculació que tenen amb nosaltres i per fer possible la celebració d'aquest trofeu cada pretemporada del nostre Primer Equip i donar l'enhorabona a la UD Gornal per la victòria.