top of page

L'equip liderat per Jordi Jornet pren forma

L'equip tècnic encapçalat per Jordi Jornet comença a consolidar-se, i ara ja es coneixen tots els membres que en formaran part.


Manel Camacho serà l'assistent de Jornet, amb qui ha treballat la darrera temporada al CF Martorelles, ha demostrat ser un col·laborador indispensable, contribuint a una gran temporada. Amb una trajectòria brillant, ha aconseguit dos campionats en els darrers quatre anys, guiant el CE Santa Eulàlia a la Tercera Catalana i el CF Martorelles a la Segona Catalana. Camacho és conegut per la seva proximitat amb els jugadors i per fomentar un ambient positiu al vestidor.


L'Àlex Estrada s'incorpora com a responsable de la preparació dels porters i de l'anàlisi tècnica dels partits, aportant el seu coneixement especialitzat per millorar el rendiment de l'equip; Luis Merina, com a preparador físic, assegurarà que els jugadors estiguin en la millor forma física possible; Johannes Vilardell s'uneix com a fisioterapeuta, garantint l'atenció i recuperació òptima dels jugadors; Joan Girabent, que seguirà com a director esportiu, aportarà la seva visió estratègica; i finalment, en Pini, una figura molt estimada amb més de 35 anys de servei al Primer Equip, seguirà com a utiller, assegurant que tot funcioni perfectament amb un treball que no es veu, però que és molt important.



En els pròxims dies, es preveu l'anunci de diverses renovacions i la incorporació de noves cares, completant així un equip ambiciós i preparat per afrontar nous reptes.




Comentarios


bottom of page