top of page

L'Aleví D buscarà la victòria per apropar-se al campionat

Un dels partits de la temporada s'apropa! Aquest dissabte a les 11:00 hores, l'Aleví D s'enfrontarà al líder de la lliga, al CF Ametlla del Vallès, al Municipal Josep Costa.


A falta de tan sols quatre jornades pel final del campionat de lliga, el partit es presenta determinant pels dos equips. Actualment, el CF Ametlla lidera la classificació amb 72 punts, mentre que els nostres són segons amb 69 punts. Una victòria franquesina comportaria apropar-se a la primera posició i tenir més opcions d'aconseguir el campionat al final de la temporada.


En el partit d'anada, l'equip no va poder superar al rival (1-3), però durant la temporada l'equip ha anat creixent i millorant el seu joc; els jugadors entrenats per Carlos Navarro i Víctor Bagué estan desitjant vèncer al líder i demostrar que poden aconseguir la primera posició i el títol de lliga.


Per aconseguir la victòria, necessiten el suport de l'afició, socis i simpatitzants. L'energia i els ànims des de la graderia poden ser un factor decisiu per a motivar els jugadors i acompanyar-los cap al triomf. Vine a animar l'equip per assolir la victòria plegats!


El partit promet ser emocionant i disputat. No te'l perdis!



bottom of page