top of page

L'última jornada de la fase regular en dades

Després de 21 jornades, 19 si considerem els partits disputats sense tenir en compte els descansos, arribem a l'última jornada de la primera fase amb la incògnita de la posició final a la classificació.


Actualment, el Primer Equip ocupa la cinquena posició del grup 2A de la Segona Catalana amb 27 punts, però la darrera jornada ho pot canviar tot. El que ja es coneix és que disputarem la fase de permanència per no haver aconseguit els punts necessaris per situar-nos a la tercera posició, ocupada per la UDMolletense.


El partit dels nostres es disputarà aquest diumenge a les 12:00 h en horari unificat contra el CE Navàs, perseguidor immediat dels de Jose Alcaraz, que ocupa la sisena posició a tan sols dos punts dels franquesins. Així doncs, si els nostres no aconsegueixen puntuar, quedaran relegats a la sisena posició i destinats al grup 4t de la segona fase; si aconsegueixen un empat, quedaran cinquens i jugaran al grup 3r. Una victòria dels franquesins i la derrota del Singuerlin al camp del CF Lloreda seria l'única via per accedir a la quarta posició i, per tant, quedar enquadrats al grup 1r, a priori dels més assequibles per assolir l'objectiu.


Esperem la vostra assistència al camp per animar els nostres i encarar de la millor manera possible a la segona fase.


Comments


bottom of page