top of page

Ja és aquí l'edició del campus d'estiu

Un estiu més, i ja en són trenta, des del Club organitzem la tecnificació d'estiu que enguany tindrà una durada de cinc setmanes, del 26 de juny al 28 de juliol, dirigits a nens i nenes d'entre 5 i 14 anys.


El campus tindrà lloc al camp de futbol municipal de Corró d'Amunt en horari de 8:30 a 14:30, amb servei d'autocar inclòs que portarà als nens i nenes des de les instal·lacions del camp de futbol municipal de Corró d'Avall.


Els participants gaudiran de l'oportunitat de rebre formació especialitzada, per a millorar les condiciones individuals i col·lectives, amb exercicis de tecnificació específics per a la millora de les capacitats tècniques, tàctiques i físiques, reforçant l'aprenentatge adquirit als entrenaments regulars de la temporada.


Per a aquesta edició s'ha adaptat el preu per packs de la següent manera:

  • Pack una setmana: 75 €,

  • Pack dues setmanes: 145 €,

  • Pack tres setmanes: 220 €,

  • Pack quatre setmanes: 290 €,

  • Pack cinc setmanes: 300 €.

* En el cas de germans, s'aplicarà un descompte del 20%.


A més, per aquells qui vulguin aprofitar al màxim l'estada al campus, oferim un servei addicional de menjador per tan sols 10 € al dia, amb un mínim d'una setmana.


Si vols gaudir de l'estiu, vine a divertir-te al nostre campus, on hi haurà samarretes de regal, trofeus, piscina i molt més!


Per a més informació, consulta fent clic a la següent imatge on es mostra la informació de contacte i un resum de la XXX Tecnificació del CF Les Franqueses.


bottom of page