top of page

Final de temporada dels Prebenjamins

Amb aquesta darrera jornada de futbol, els nostres equips Prebenjamins han acabat les seves respectives competicions. El balanç és positiu, sobretot pel que fa a la formació i educació dels més menuts de la casa en una temporada atípica.


El Prebenjamí A va finalitzar el campionat fa dues setmanes quan va guanyar al camp de l'Olímpic de La Garriga per 1-2. Els nois de Joel Torres i Jandro Jiménez van acabar la temporada de la millor manera, sobretot per l'alegria dels jugadors. Amb aquest resultat han aconseguit quedar en 9a posició sumant 9 punts, amb 10 gols a favor i 41 en contra.


El Prebenjamí B va concloure la temporada amb una victòria en els últims instants al camp de l'Atlètic del Vallès (3-4). Els nois de Guillem Verdaguer i Seraj Talibi han quedat en 6a posició, amb 17 punts, amb un balanç de 33 gols a favor i 42 en contra.


El Prebenjamí C va descansar l'última jornada, però els nois de Miquel Tortosa i Sergi Vito ja havien fet la feina. Amb 8 punts, 19 gols a favor i 30 en contra, van aconseguir el 7è lloc a la classificació.


Estem molt contents de la progressió dels jugadors i entrenadors sobre la base del nostre club, jugadors que en un futur seran els qui defensaran el nostre escut i transmetent els valors que anem educant als nostres nens.



bottom of page