Final de temporada dels Prebenjamins

Amb aquesta darrera jornada de futbol, els nostres equips Prebenjamins han acabat les seves respectives competicions. El balanç és positiu, sobretot pel que fa a la formació i educació dels més menuts de la casa en una temporada atípica.


El Prebenjamí A va finalitzar el campionat fa dues setmanes quan va guanyar al camp de l'Olímpic de La Garriga per 1-2. Els nois de Joel Torres i Jandro Jiménez van acabar la temporada de la millor manera, sobretot per l'alegria dels jugadors. Amb aquest resultat han aconseguit quedar en 9a posició sumant 9 punts, amb 10 gols a favor i 41 en contra.


El Prebenjamí B va concloure la temporada amb una victòria en els últims instants al camp de l'Atlètic del Vallès (3-4). Els nois de Guillem Verdaguer i Seraj Talibi han quedat en 6a posició, amb 17 punts, amb un balanç de 33 gols a favor i 42 en contra.


El Prebenjamí C va descansar l'última jornada, però els nois de Miquel Tortosa i Sergi Vito ja havien fet la feina. Amb 8 punts, 19 gols a favor i 30 en contra, van aconseguir el 7è lloc a la classificació.


Estem molt contents de la progressió dels jugadors i entrenadors sobre la base del nostre club, jugadors que en un futur seran els qui defensaran el nostre escut i transmetent els valors que anem educant als nostres nens.