top of page

Els equips de Primera de F-11 ja coneixen el calendari

Aquesta setmana s'han fet oficials els grups de primera divisió de la modalitat de F-11, en què cinc equips de la nostra base ja coneixen el calendari.


- El nostre Juvenil A formarà part del grup 8 de Primera Divisió i debutarà al camp del CF Torelló el cap de setmana del 23 de setembre. El debut a casa serà la setmana següent contra la UE Canovelles, mentre que finalitzarà la competició a casa també, contra la UE Tona.


- El Cadet A, que formarà part del 8è de la Primera Divisió debutarà al camp del CE Llinars, mentre que ho farà a casa la següent jornada contra el CF Parets "B". La lliga la finalitzaran al camp de la UE Vilassar de Mar "D".


- El Cadet B, que també competirà a Primera, formarà part del grup 4 i iniciarà la competició al camp de l'EF Mataró CE "B". El primer partit a casa serà contra la UD Cirera, i tancarà la temporada al camp del CF Montmeló UE "B".


- Els infantils A i B també competiran a primera. L'Infantil A competirà al grup 7è i començarà la lliga al camp del FC Cerdanyola "C". El debut a casa serà contra el CFU Can Rull "C" i l'última jornada la disputaran al camp de la UDMolletense.


- L'Infantil B competirà al grup 4t i debutarà a casa contra la UE Vilassar de Mar "B", mentre que el primer partit a domicili serà al camp del CF Argentona la jornada següent. La competició acabarà a casa contra el CE Llavaneres.


Esperem que tots els equips puguin complir els seus objectius i a final de temporada podem celebrar moltes coses. Molta sort!



bottom of page