top of page

Els Alevins ja coneixen els seus rivals

Quan falten una setmana i mitja per l'inici de la competició, els nostres equips alevins ja coneixen els seus rivals de cara a la competició per a la present temporada.


Enguany, la modalitat de F-7 s'ha dividit en categoria de primer any i de segon any, constituint-se d'aquesta manera la S-12 (menors de 12 anys) i la S-11 (menors d'11 anys).


- L'Aleví A (Aleví A; S-12) formarà part del grup 7è de la segona divisió S-12. El primer partit el disputaran a casa contra el CF Montmeló UE i el primer partit a domicili serà al camp del CE Lliçà d'Amunt. L'últim partit de lliga serà a casa contra la UE Canovelles.


- L'Aleví B (Aleví B; S-12) formarà part del grup 8è de la segona divisió S-12. El debut a la lliga serà a casa contra el FC Cardedeu "C" i a domicili contra el BCN Pro la següent jornada. El darrer partit serà a casa contra l'OAR Vic.


- L'Aleví C (Aleví C; S-12) formarà part del grup 6è de la segona divisió S-12. L'equip debutarà a casa contra l'Escola Llavaneres mentre que la jornada següent visitarà el camp del CF Parets "D". L'últim partit de lliga serà contra el FC Cardedeu "D" a casa.


- L'Aleví D (Aleví A; S-11) competirà al grup 6è de la segona divisió S-11. El primer partit serà a casa contra el CE Llerona, mentre que el primer partit fora de casa serà contra la PBG La Roca "B". El darrer partit serà contra l'EC Granollers "C" a casa.


- L'Aleví E (Aleví B; S-11) formarà part del 8è de la tercera divisió S-11. El primer partit serà a casa contra el CE Llerona "B", mentre que a domicili debutarà al camp del CE Santa Eulàlia "B". La competició finalitzarà a casa contra el CF Lliçà de Vall.



Esperem que tots els equips puguin complir els seus objectius i a final de temporada podem celebrar moltes coses. Molta sort!



bottom of page