top of page

Els Alevins B, C i D també coneixen el calendari 2020/21

Fa una setmana us anunciàvem els equips, en concret 7, que ja sabien quin calendari haurien d'afrontar en aquesta nova temporada, i avui us presentarem la ruta que hauran de seguir els nostres Alevins B, C i D:


- El nostre Aleví B, que competirà al grup 10è de Segona Divisió, debutarà a casa davant la UCF Santa Perpètua "B", el cap de setmana del 18 d'octubre. L'EC Granollers "B" serà el primer rival a domicili el cap de setmana del 25 d'octubre i finalitzarà la lliga al camp de l'OAR Vic "C".


- El nostre Aleví C que forma part del grup 7è de la Segona Divisió, debutarà a casa davant el Cerdanyola Mataró AE "B" el cap de setmana del 18 d'octubre mentre que el primer rival a domicili serà l'EF Mataró CE "C". L'equip finalitzarà la lliga al camp de l'AC Juventus "A".


- I l'Aleví D que forma part del grup 9è de la Segona Divisió debutarà a casa contra la UE Canovelles "B" el cap de setmana del 18 d'octubre i ho farà a domicili al camp del FC Cardedeu "B" el cap de setmana del 25 d'octubre. Finalitzarà la competició al camp del Vic Riuprimer "E".Esperem que tots els equips puguin complir els seus objectius i a final de temporada podem celebrar moltes coses. Molta sort!!!


Comments


bottom of page