top of page

El Primer Equip vencedor de la fase final de consolació

Aquesta setmana el Primer Equip ha participat per primera vegada en el Torneig Històrics del Vallès Oriental en què la seva participació ha constat de quatre partits.


En la fase de grups, que donava el tret de sortida al torneig, els franquesins van ser derrotats per la mínima contra el CF Ametlla del Vallès (1-2) i van aconseguir un empat contra el CE Llinars (2-2). Amb aquests resultats, l'equip es classificava com a segon de grup i passava a competir a la fase de consolació en què a les semifinals s'enfrontaria al FC Cardedeu. El conjunt de Jose Alcaraz va plantar cara a un equip de Primera Catalana i es va emportar el duel per 2-1 amb gols de Maude Balde i Masi Dabo.


Diumenge, els franquesins van disputar la final de consolació davant el juvenil de l'EC Granollers, on els nostres també van aconseguir la victòria gràcies als gols de David Olid i Jordi Martin.


D'aquesta manera, l'equip tanca una setmana de quatre partits on la càrrega de minuts és important per anar agafant ritme de cara a l'inici de competició.



bottom of page