top of page

El Primer Equip, campió del VII Trofeu Ajuntament de Les Franqueses

El CF Les Franqueses s'ha proclamat vencedor de la VII edició del Trofeu Ajuntament de Les Franqueses després de derrotar a la US Corró d'Amunt per 9-0 amb gols de David Sánchez (3), Dídac Moreno (2), Isaac Rubio, Albert Muñoz, Víctor García i Alex Gordillo. En l'altra semifinal, el Bellavista Milan s'ha desfet del CE Llerona per 1-0 en un partit força disputat.


En la jornada del dijous, en la disputa pel tercer i quart lloc, la US Corró d'Amunt va vèncer al CE Llerona als penals després d'empatar (2-2). Tot seguit, s'ha disputat la final entre el CF Les Franqueses i el Bellavista Milan que s'ha resolt amb un 2-0 favorable als nostres amb gols de Julián Adarve i Aleix Aguilar.


Al final de l'encontre s'ha fet la cerimònia de l'entrega de trofeus per part del regidor d'esports Juan Antonio Corchado qui ha fet l'entrega del trofeu del guanyador al nostre capità Ivan Moreno.


Amb aquest triomf els franquesins es tornaran a centrar en el difícil compromís de lliga que disputaran aquest diumenge dia 24 de setembre al camp del CF Sabadell Nord a les 11.30 h.



bottom of page