top of page

El CF Les Franqueses, segon de grup al Torneig Històrics

Dimarts passat el Primer Equip va disputar la 12a edició del Torneig Històrics del Vallès Oriental en què s'enfrontava al CE Llinars i al CF Ametlla del Vallès.


El primer partit el van disputar llinassencs i ametllatans que va acabar en 0-6 favorables als segons. El segon partit, que es va disputar a les 21:00 h el van disputar el guanyador del partit anterior, el CF Ametlla contra els nostres en un duel interessant, ja que són dos equips que es trobaran en competició oficial. El resultat va ser d'1-2 en contra en què els visitants es van avançar per partida doble després de 20 minuts de joc. El gol dels franquesins va arribar de penal transformat per Jordi Martin. I en el darrer partit, els franquesins no van passar de l'empat a dos gols davant l'amfitrió, el CE Llinars, amb dos gols de Maude Balde.


Amb aquests resultats, el conjunt de Jose Alcaraz disputarà la fase de consolació com a segon classificat aquest dissabte en el mateix escenari, el Municipal Joan Misser i Coll de Llinars del Vallès a les 21:00 h contra el segon classificat del grup 4t, el FC Cardedeu, de Primera Catalana.



bottom of page