top of page

El CF Les Franqueses diu prou!!!!

Els informem que a causa de la falta de solucions dels problemes que estem tenim com a club durant tota aquesta temporada i també l'anterior, respecte a la gestió totalment injusta i inadequada que estan fent els responsables del Patronat Municipal d'Esports, ens veiem obligats a prendre mesures reivindicatives per poder buscar solucions a aquests problemes tan importants.


El dimarts dia 15 de gener a les 18.30 h. fins les 19.30 h. aproximadament, farem un entrenament/convocatòria reivindicatiu de tots els equips del club, i també de tots els pares, mares i familiars que vulguin donar suport a aquest acte.


Aquest entrenament/convocatòria reivindicatiu es farà davant del Complex Esportiu de Corró d'Avall (davant de l'entrada del pavelló i piscines cobertes/al costat del camp de futbol). Es convocarà a tots els equips de futbol base del club a les 18.15 h, i a les 18.30 h iniciarem les activitats programades. Els entrenadors de cada equip li donaran tota la informació rellevant a la convocatòria i activitats d'aquest acte.


Els hem d'informar que des que el Sr. Juan Antonio Corchado (regidor d'esports i màxim responsable de l'òrgan de govern del Patronat Municipal d'esports) es va fer càrrec ara fa dos anys aproximadament, les decisions que es prenen en aquest organisme són totalment partidistes i sense un criteri mínimament objectiu i imparcial, perjudicant sistemàticament al nostre club i evidentment per beneficiar de forma molt sectària al CF Bellavista Milan.


Els informem que aquest senyor resideix al barri Bellavista des de fa temps i, a més, la seva dona és la presidenta de l'associació de veïns del barri Bellavista i aquest senyor és cap de llista del PSC a l'alcaldia del municipi de Les Franqueses del Vallès.


Els informem de diverses qüestions molt importants i que serien les següents:


1. Qüestions econòmiques que ens estan perjudicant de forma important i que serien les següents: Tenim les subvencions municipals directes congelades des de fa dues temporades i, mentrestant, ha augmentat la partida municipal de subvencions directes a les entitats esportives del municipi aproximadament un 10 % en els últims anys, és a dir, que hi ha altres entitats que els hi incrementen les subvencions directes, però NO a la nostra entitat, i com tots sabem les despeses s'incrementen cada any (temporada).


2. Qüestions de gestió esportiva que ens han perjudicat i ens estan perjudicant en l'actualitat i serien les següents:

· Temporada 2017/2018; entre altres qüestions, canvis d'horaris continus i cancel·lacions d'entrenaments i entrenaments en espais reduïts. Durant gran part de la temporada, cal destacar que ens van fer entrenar a tres equips prebenjamins (nens de 5-6 anys) de 19.00 h a 20.15-20.30 h en PLE HIVERN i patint temperatures totalment inadequades per aquestes edats. Mentrestant, el CF Bellavista Milan ocupa el camp (tot el camp annex de Corró d'Avall), on en principi, havíem d'entrenar nosaltres durant la primera franja horària (17.30 a 18.45 h) amb 3-4 jugadors (porters) ocupant tot el camp. Vam tenir moltes reunions per intentar solucionar aquest problema, i no el van solucionar fins pràcticament el tram final de temporada i de manera parcial.

· Temporada 2018/19; tenim els mateixos problemes que la temporada anterior (canvis d'horaris continus i cancel·lacions d'entrenaments i entrenaments en espais reduïts...) però ja fa uns quants mesos (des de l'inici de temporada) que diversos equips no tenen el terreny de joc adequat per entrenar. Diversos equips de nens de 9-10 anys entrenant de les 20.00 fins les 21.30 h en PLE HIVERN, nens de 13-14 anys finalitzant els entrenaments a les 22.30 h i sortint de les instal·lacions al voltant de les 23.00 h. Mentrestant, cap equip del CF Bellavista Milan pateix aquests problemes que SÍ QUE PATEIXEN ELS NOSTRES EQUIPS.


3. És per aquest motiu i d'altres que no citem, que DEMANEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ EN AQUEST ACTE REIVINDICATIU DEL DIMARTS DIA 15 DE GENER DE 2019.


Moltes gràcies per tot i rebin una cordial salutació

La Junta Directiva, President i Coordinació General del Club



bottom of page