top of page

El Benjamí D es proclama campió!

El Benjamí D es va proclamar campió de lliga el passat dissabte quan falta una jornada pel final del campionat de lliga, després de la victòria per 3-8 al camp del CF Palautordera. Aquest resultat va permetre conquerir el campionat del grup 1r de la segona fase, aconseguint la xifra de 23 punts, que permet de manera matemàtica aquesta fita.


L'equip ha demostrat un bon nivell durant la temporada, anant de menys a més, sent imbatut sense conèixer la derrota, amb set victòries i dos empats. Amb 53 gols a favor, és l'equip que més gols ha anotat, però no tan sols ha destacat en la fase ofensiva, també ha demostrat una solidesa defensiva que ha permès encaixar tan sols 25 gols, una de les millors xifres del campionat.


Jugadors i cos tècnic han treballat de valent per assolir-ho i destacar el suport de mares i pares, que sempre han estat al costat de l'equip.


El pròxim dissabte, l'equip disputarà el seu últim partit de lliga contra el CF Ponent, a casa. Serà una ocasió especial per a celebrar el títol amb familiars i amics, i gaudir del reconeixement pel gran rendiment de la temporada.


Enhorabona, campions!



bottom of page