top of page

Dissabte, presentació oficial del club

Aquest dissabte 14 d'octubre se celebrarà la presentació de tots els equips del nostre club davant la nostra afició, mares, pares i socis.


Després del partit corresponent a la sisena jornada de la Segona Catalana que enfrontarà el nostre Primer Equip contra el CE PB Barcino, tindrà lloc la presentació de tots els nostres equips a les 19:30 h.


L'acte, que tindrà lloc a les instal·lacions del camp de futbol municipal de Corró d'Avall, iniciarà a les 19:35 h amb la sortida dels equips al terreny de joc, des dels més menuts fins als més grans, sortint un per un. A les 19:55 h aproximadament es procedirà a fer la foto general amb tots els equips situats al terreny de joc, i posteriorment, a les 20:05 h aproximadament tindran lloc els parlaments de les autoritats. Per a la conclusió de l'acte hi haurà focs artificials amb la participació dels Diables Encendraires de Les Franqueses del Vallès.


Us esperem a totes i a tots en un dia de celebració per al club on es mostren tots els equips de la nostra base i el treball diari que hi ha darrere de cadascun d'ells amb la feina que implica per part de cada persona que forma el nostre club.



bottom of page