top of page

Crònica del 37è Trofeu Electrocamps

El passat diumenge dia 27 d'agost es va celebrar la 37a edició del Trofeu Electrocamps, celebrada com cada any per aquestes dates amb l'objectiu de preparar l'equip de cara a l'inici de la competició oficial. Enguany els equips convidats van ser el CE Llavaneres i el CF Olímpic La Garriga.


El primer partit el van disputar els dos equips convidats, el CE Llavaneres i el CF Olímpic La Garriga, partit que es va resoldre amb el resultat de 2-1 favorable als del Maresme. En el segon partit, el CF Les Franqueses va entrar en joc i en tan sols 15 minuts els locals ja guanyaven per 3-0, resultat que es mantindria fins al final. Els autors dels gols van ser David Sánchez, Julián Adarve i Aleix Aguilar. I en el tercer i últim partit de la jornada el CF Les Franqueses va tornar a vèncer, aquest cop per 1-0 davant el CE Llavaneres amb el gol d'Isaac Rubio.


La classificació final del torneig ha estat la següent: en primer lloc el CF Les Franqueses, seguits del CE Llavaneres i del CF Olímpic La Garriga.


Recordar que abans de començar la temporada oficial el proper cap de setmana (2-3 de setembre) el primer equip jugarà l'últim amistós de la pretemporada el dimecres dia 30 d'agost a les 20.45 h al camp de la UE Canovelles. Tot seguit, els nostres debutaran en competició oficial el dissabte dia 2 de setembre davant el CE Sallent al Mpal. de Corró d'Avall.



bottom of page