top of page

Crònica del XXIX Memorial Jaume Ginestí

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la XXIX edició del Memorial Jaume Ginestí i el balanç final ha estat positiu.


En primer lloc, el Benjamí A va jugar el primer partit del Memorial contra el FC Barcelona a qui va derrotar per un 3-2. Els nostres van completar un bon partit i van poder guanyar a un rival de nivell com ho és el conjunt culer. Els autors dels gols franquesins van ser Alex Guerra, Seri Uzñate i Nil Maresch. Els locals es van endur el Trofeu Esports 10.


El partit corresponent a les 12.00 h del migdia el van disputar el nostre Juvenil A contra el CF Lliçà d'Avall de primera divisió, que va acabar amb el resultat favorable de 6-3 per als locals. Els autors dels gols van ser Marc Giró, Joel Torres, John Mendoza i Joel Cluselles (3). D'aquesta manera, els locals es van adjudicar el Trofeu Giave com a equip vencedor.


I finalment, per acabar la jornada de partits, el Primer Equip va disputar la tercera jornada del campionat de lliga que va jugar contra el CF Ripollet. Els locals van completar un bon partit contra un bon rival i es van avançar al minut 5 de joc amb un gol de David Sánchez. Durant tot el partit, els nostres van dominar el joc i la recompensa va arribar al minut 73 quan Víctor García va anotar el 2-0 definitiu. Així doncs, el conjunt franquesí es va emportar el Trofeu Festa Major.Kommentare


bottom of page