top of page

Comunicat oficial del Club

Benvolgudes famílies, socis i tota la comunitat del Club Futbol Les Franqueses,


Prèviament i com no pot ser de cap altra manera, ens adrecem a vosaltres esperant que en aquests moments i davant de les situacions excepcionals que ens està tocant afrontar en aquests darrers dies, causades per la COVID-19, que tant vosaltres com el vostre cercle més proper compteu amb unes bones condicions de salut.


En segon lloc, amb totes aquestes situacions d’excepcionalitat i amb les diverses mesures aplicades per les institucions i organismes públics per afrontar-les i superar-les, cada dia es generen innumerables articles, texts, imatges, notícies, vídeos, entre d’altres, amb informació la qual no sempre planteja uns mateixos escenaris d’aixecament d’aquestes. En aquest sentit, des del Club Futbol Les Franqueses aprofitem per informar-vos i mirar de donar algunes respostes a algunes de les informacions més rellevants pel seu coneixement per part vostre:


Primer. Com bé sabeu, tenint en compte els comunicats de la Federació Catalana de Futbol, del Patronat Municipal d’Esports i com no podia ser de cap altra manera, de totes les institucions i organismes superiors, siguin dependents jeràrquicament o no, l’activitat esportiva a l’aire lliure es troba suspesa. És per això, que des del Club i tenint en compte que el primer de tot, és la salut i benestar dels nostres esportistes, restem a l’espera que per part de les autoritats competents s’autoritzi a reprendre l’activitat, i que avui encara hi ha certa incertesa pel que fa a quan serà aquest dia. A la vegada som conscients que la tornada a l’activitat, quedarà condicionada a l’adopció de mesures de protecció social i de progressió de desconfinament i per tant, el Club en aquest aspecte treballarà intensament i amb convicció per tal de portar a terme totes les actuacions i tasques que siguin necessàries, i el control d’aquestes, per garantir correctament la salut.


Segon.  Pel que fa a les competicions, el Club es compromet a informar mitjançant un comunicat oficial quan s’arribi a prendre una decisió definitiva en aquest sentit. Per part de les diverses federacions de futbol autonòmiques s’estan portant a terme diverses propostes, però encara no s’ha decidit quina serà la definitiva i aplicable en tan bon punt es reprengui l’activitat esportiva. És per tot això, que restem a l’espera i en contacte directe amb la FCF per tal de rebre les informacions més rellevants i poder-vos informar de la decisió definitiva, en tan bon punt en tinguem coneixement, i d’aquesta manera no crear dubtes amb proposicions o especulacions no definitives.


Tercer. En tan bon punt es coneguin dates i actuacions definitives entorn de l’activitat esportiva i a les decisions adoptades amb relació a la finalització o suspensió de les competicions, des de la Junta Directiva s’analitzaran, estudiaran i valoraran totes les implicacions i afectacions en els àmbits esportius i econòmics que hagin patit els nostres esportistes, socis i personal del club per tal de poder trobar i adoptar la millor solució possible. En aquest sentit, des de la FCF s’estan portant a terme també estudis i anàlisis per tal de confeccionar un paquet de mesures compensatòries a les quals puguin acollir-se els clubs i els federats, i que us informarem en tan bon punt ens siguin comunicades.


Finament, des del Club Futbol Les Franqueses expressem el nostre màxim desig perquè tot això torni a la normalitat, però fins aleshores és necessari seguir tots els criteris, directius i mesures que marquen les institucions i organismes públics, és per això, que creiem que està a la mà de tots nosaltres poder superar aquesta situació i a la vegada també aprofitem per agrair-vos i felicitar-vos pel vostre compromís i esforç en aquests moments.


Atentament,


La Junta Directiva i President del Club

Les Franqueses del Vallès, a 18 d'abril de 2020



bottom of page