top of page

Calendaris dels nostres equips

Fins a 7 equips del nostre futbol base ja coneixen el calendari per a la nova temporada 2020/21 i tot seguit en farem un breu resum:


- El nostre Juvenil A, que enguany forma part del grup 8è de la Primera Divisió debutarà a casa, contra el FC Cardedeu "A", el cap de setmana del 18 d'octubre. El CF Caldes Montbui "A" serà el primer rival a domicili el cap de setmana del 25 d'octubre i finalitzarà la lliga al camp del CF Voltregà "A".


- El nostre Cadet A que forma part del grup 8è de la Primera Divisió debutarà a casa contra l'AEC Manlleu "B" el cap de setmana del 18 d'octubre i ho farà a domicili al camp del CE Sabadell "D" el cap de setmana del 25 d'octubre. Finalitzarà la competició al camp del FC Sant Celoni "A".


- El nostre Cadet B que forma part del grup 4t de la Primera Divisió debutarà a casa, contra la UE Vilassar Mar "B" el cap de setmana del 18 d'octubre. El CF Bufalà serà el primer rival a domicili el proper cap de setmana, i finalitzarà la lliga al camp del CE Vilassar Dalt "B".


- El nostre Infantil A que tornarà a competir a la categoria preferent al grup 2n, iniciarà la lliga al camp del CD Sant Gabriel "B" el cap de setmana de l'11 d'octubre mentre que el debut a casa serà contra el CD Blanes "A" el cap de setmana del 18 d'octubre. L'últim partit de lliga el disputaran a casa, contra el CCE Tiana "A".


- El nostre Infantil B que forma part del grup 8è de la Primera Divisió debutarà a casa contra el FC Cardedeu "A" el cap de setmana del 18 d'octubre i ho farà a domicili el cap de setmana següent davant la Fundació UE Vic "A". El final del campionat serà al camp de la UCF Santa Perpètua "A".I pel que fa als equips de Futbol-7, l'Aleví A iniciarà el campionat del grup 5è de Primera Divisió, el cap de setmana del 18 d'octubre davant la UCF Santa Perpètua "A" i es desplaçarà al camp del CE Mercantil "C" el cap de setmana següent, concloent el campionat al camp del FC Cardedeu "A".


- I el Benjamí A que forma part del grup 8è de la Primera Divisió, debutarà a casa davant el Base Montcada CF "A" el cap de setmana del 18 d'octubre mentre que el primer rival a domicili serà el CE Mercantil "B". L'equip finalitzarà la lliga al camp del Vic Riuprimer "C".


Esperem que tots els equips puguin complir els seus objectius i a final de temporada podem celebrar moltes coses. Molta sort!!!


Comments


bottom of page