top of page

Benjamins i prebenjamins, a punt per a l'inici de les competicions

Els equips benjamins i prebenjamins de la nostra base ja coneixen el calendari amb què hauran de preparar aquesta nova temporada.


- El Benjamí A (Benjamí A; S-10) formarà part del 7è de la Segona Divisió. Debutarà a casa contra el CF Ametlla Vallès i la primera sortida serà al camp de l'EC Granollers "C", per acabar la lliga també a casa contra el CF Caldes de Montbui.


- El Benjamí B (Benjamí B; S-10) competirà al grup 6è de la Segona Divisió. Iniciarà la lliga a casa contra el CE Llerona "B", mentre que el primer partit fora de casa serà al camp del CE Premià de Dalt "B". La lliga conclourà a casa contra l'AEILL Cerdanyola de Mataró "B".


- El Benjamí C (Benjamí C; S-10) jugarà al grup 7è de la Tercera Divisió. El FC Sant Esteve, a casa, i l'Olímpic La Garriga "C", a domicili, seran els primers rivals dels franquesins. La UE Canovelles "B" serà l'últim rival de la lliga.


- El Benjamí D (Benjamí A; S-9) formarà part del grup 5è de la Segona Divisió. Iniciarà la lliga a casa contra la UE Gurb, mentre que el primer desplaçament serà al camp de l'OAR Vic "B". L'últim partit de lliga serà contra la Fundació UE Vic.


- El Benjamí E (Benjamí B; S-9) jugarà al grup 5è de la Tercera Divisió. Iniciarà la competició contra el CE Llinars "B" i al camp del CE Premià de Dalt "F". L'EC Granollers "B" serà l'últim rival de la lliga.


- El Prebenjamí A competirà al grup 12è S-8. UE Canovelles i CF Caldes de Montbui seran els primers rivals de l'equip (a casa i a domicili, respectivament), mentre que el darrer partit serà a casa contra l'EC Granollers.


- El Prebenjamí B competirà al grup 14è S-8. At. Vallès i FC Cardedeu seran els primers rivals de l'equip (a casa i a domicili, respectivament), mentre que el darrer partit serà a casa contra el CF Palautordera.



Esperem que tots els equips puguin complir els seus objectius i a final de temporada podem celebrar moltes coses. Molta sort!


bottom of page