top of page

40è Trofeu Electrocamps

El Trofeu Electrocamps és un trofeu que es disputa cada pretemporada on es reconeix el suport per part d'una figura important del poble com ho és l'empresa Electrocamps. Enguany arriba a la 40a edició i el Primer Equip es presentarà a l'afició just abans de disputar el triangular amb dos equips de renom.


El primer d'ells, el FC Sant Cugat, equip que va ascendir a la Primera Catalana la mateixa temporada que els nostres i que presenta un bon projecte amb jugadors de la casa i del poble. El darrer, el filial de la UE Llagostera o, més ben dit, de la UE Costa Brava.


A les 17:00h es disputarà el partit entre els dos equips visitants. A les 18:00h, el perdedor del primer partit s'enfrontarà a l'amfitrió, el CF Les Franqueses i a les 19:00h serà el guanyador del primer partit el que s'enfrontarà als franquesins. Un cop finalitzats els partits es preveu l'entrega de trofeus a les 20.00 h.


Aquest triangular és possible gràcies a la col·laboració del patrocinador del poble, el Sr. Marcel Camps, i que des de fa 40 anys se celebra aquest trofeu en nom seu.



Aprofitem l'avinentesa per animar-vos a venir a veure els nois de Manolo Parralo i Jordi Jornet en la que seria la presentació de cara als aficionats.



bottom of page