top of page

37è Trofeu Electrocamps

Com cada any, cap a finals d'agost el CF Les Franqueses celebra el Trofeu Electrocamps que enguany arriba ja a la 37a edició. Enguany tindrà lloc el diumenge dia 27 d'agost al Mpal. de Corró d'Avall. Els franquesins jugaran contra el CE Llavaneres, equip del grup 2n de la segona catalana i contra el CF Olímpic La Garriga, equip que aquest any jugarà al grup 5è de la tercera catalana.


A les 17.00 h jugaran el primer partit el CE Llavaneres i el CF Olímpic La Garriga. A les 18.00 h el perdedor del primer partit s'enfrontarà a l'amfitrió, el CF Les Franqueses i a les 19.00 h serà el guanyador del primer partit el que s'enfrontarà als nostres. Un cop finalitzats els partits es preveu l'entrega de trofeus a les 20.00 h.


Aquest triangular és possible gràcies a la col·laboració del patrocinador del poble, el Sr. Marcel Camps, i que des de fa 37 anys se celebra aquest trofeu en nom seu.


Aprofitem l'avinentesa per animar-vos a venir a veure els nois de Manolo Parralo i Jordi Jornet en la que seria la presentació de cara als aficionats.Comentarios


bottom of page