Presentació oficial Temporada 2012/13

El passat dissabte 17 de novembre es va dur a terme la presentació oficial del nostre club, sent tot un èxit la trobada amb els més de 250 jugadors dels 21 equips que tenim amb totes les famílies a la grada del Camp Mpal. de Corró d'Avall, els respectius tècnics i ajudants encapçalant els seus grups, la Junta, coordinació i gerència contribuint al bon funcionament de l'acte.

Un dels punts més destacats va ser la gran afluència d'espectadors que durant la desfilada i la foto oficial van omplir les nostres grades i les valles que envolten la gespa del camp, aplaudint cadascun dels jugadors, entrenadors i ajudants mencionats per la megafonia. Al acabar la desfilada es va fer la foto oficial de tots els que formen aquest club tant familiar on el nostre president el Sr. Enric Birosta, l'alcalde el Sr. Francesc Colomé i Tenas, i el regidor d'esports el Sr. Jose Ramírez i Ayala, es van adreçar a tots els presents amb el parlament de cadascun d'ells donant suport a que la suma de tots fan possible que seguim creixent dia a dia com a club de futbol en la formació esportiva i humana de tots els nostres jugadors.

Al finalitzar la presentació es va fer un piscolabis per tots els presents, i per acabar es va disputar el partit entre el CF Les Franqueses contra el CF La Torreta, corresponent a la jornada 11 del grup 9 de la Tercera Catalana amb victòria dels visitants per 2 a 4.

DES DEL CLUB VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTS ELS ASSISTENTS QUE ENS SEGUIU DONANT FORCES PER SEGUIR CREIXENT INSTITUCIONALMENT!!

VISCA TOTS ELS QUE COMPOSEN EL CF LES FRANQUESES!! :)