Presentació oficial Temporada 2011/12

Com ja sabeu, el passat 19 de novembre al Camp Municipal de Corró d'Avall vam dur a terme la presentació oficial de la temporada 2011/12 de tots els nostres equips de futbol base i del nostre Primer Equip davant de la nostra afició.

Els jugadors van ser citats per equips i nomenats un a un, juntament amb el nom de l'entrenador i dels seus ajudants. La desfilada va acabar amb la foto general del Club formant i omplint un triangle, simbolitzant el nostre escut.

L’afluència d'aficionats va ser nombrosa tal i com es pot observar en les fotos penjades a l'apartat multimèdia de la pàgina web. Des del club estem molt contents de la creixent expectació que cada any aumenta en totes les activitats que es fan, en especial aquesta, que és la nostra activitat més rellevant on es presenta en societat a tots els nostres jugadors, entrenadors, ajudants i coordinadors.

També cal ressenyar el gran muntatge de la Junta Directiva, encapçalada pel nostre estimat president el Sr. Enric Birosta que va dirigir unes paraules de suport i d'ànims a tots per seguir progressant amb la nostra manera de fer i d'entendre el futbol, tant valorada pel nostres rivals.

La festa va finalitzar com cada any, amb una xocolatada popular i amb la disputa de la 11a Jornada del Campionat de Lliga de la Tercera Catalana que enfrontava el nostre Primer Equip contra el CF Vilamajor, amb el resultat final de 1 a 1.

GRÀCIES A TOTHOM PER ASSISTIR A LA NOSTRA PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA TEMPORADA 2011/12!!