Partit de la Jornada: Infantil "A" - PB Gualba (24 de Març de 2012)

Com ja us vam anunciar cada setmana farem un petit reportatge a cadascun dels nostres equips en un partit de competició. El segon grup escollit ha sigut l'Infantil "A", entrenat per Alberto Colomé "Cholo", ajudat per Antonio Viscarri, delegat per Albert Blanch i integrat pels jugadors... Manel López, Marçal Díaz, Toni Godino, Aleix Blanch, Saul Fernández, Eric Fonoyet, Yansey Benito, Ali, Xavier Montpart, David Perales, Naïm, Juan Pablo, Dani Barba, Ricardo Navas, Gerard Piñero, Nawfal i Mihai Eduard.

Aquest conjunt competeix en el grup 27 de la Tercera Divisió de la categoria Infantil, el qual es troba situat en la segona posició d'aquest amb 53 punts, perseguit pel Ponent amb 50 i amb 61 es troba el Vilanova del Vallés situat líder del grup. Els seus números en la jornada 21, finalitzada aquest passat cap de setmana, són de 121 gols a favor i 19 en contra constituint-l'ho en el segon equip més golejador i el menys golejat del seu grup empatat amb el Vilanova.

Per tant, aquesta és la crónica del partit que ha disputat aquest equip durant el dia 24 de Març:

CF LES FRANQUESES 7 – 1 PB GUALBA (24-03-2012)

L'Infantil A afrontava la jornada 21 de lliga i tenia per davant 3 punts més per tal de mantenir la segona posició de la categoria. Tal i com indica el resultat, partit portat de principi al final pels nostres, desplegant un molt bon joc combinatiu i amb una enorme capacitat materialitzadora de les seves ocasions, tot i que la PB Gualba s'adelantava al minut 2 de la primera part. La reacció local no es va fer esperar i seguint amb la iniciativa del joc van arribar a la mitja part amb un cómode 4 a 1 en el resultat, que ampliaria en la segona part fins a reflexar el 7 a 1 final. Respecte el partit, partit molt seriós on els locals no han deixat cap mena d’opció a l’equip rival, tot i l'inici sorprenent de l'equip visitant amb el gol matiné, que només ho intentava per mitjà de contratacs en pérdues de pilotes dels locals. Els gols anaven arribant a mesura que avançava el partit arribant així al resultat final. Els gols han sigut obra de: Juan Pablo (3), Saul Fernández (2) i Xavi Montpart (2).

Gran temporada la que estan realitzant els jugadors dirigits per Albert Colomé, els quals es mantenen a la part noble de la classificació, concretament en la segona posició de la Tercera Divisió Infantil, i esperem i els hi donem tot el suport per fer realitat si possible el somiat ascens.