Partit de la jornada: Aleví "C" - Bigues (15-04-2012)

Aquest cap de setmana com ja us havíem comunicat la setmana anterior hem fet el seguiment del partit que enfrontava el nostre Aleví "C" entrenat per Ferran Bramona i Carlos Màrquez, contra el Bigues, corresponent a la jornada de lliga del grup 24 de la quarta divisió aleví.

Crònica del partit:

En un primer quart on el nostre equip va tenir el control de la pilota, els visitants es van avançar en un bon contraatac. Després del gol visitant, l’equip local va seguir apretant i en una bona jugada col·lectiva, Marc González va aconseguir el 1-1. Al segon quart, el nostre equip va sortir força adormit i els visitants es van avançar amb dos gols posant el marcador 1-3. Al final d’aquest quart, una bona centrada de Samba va permetre a Jordi Bausa posar el 2-3 amb el que arribaríem a la mitja part.

En el tercer quart l’equip local va sortir amb una altra actitud i a base de bones combinacions col·lectives, Marc González i Alejandro, amb dos grans xuts van aconseguir posar el 4-3 al marcador. Just abans d’acabar el tercer quart, Alejandro tornava a marcar en una jugada d’estratègia de còrner, la qual cosa permetia anar a l'últim quart amb un avantatge de 5-3 favorable al nostre equip.

Finalment, en l’últim quart, l’equip va jugar més tranquil i es va fer amb el domini de la pilota. Samba, amb una bona jugada individual aconseguia el 6-3 i Alejandro amb un xut de falta magistral aconseguia un meritori hat-trick i posava el 7-3 definitiu al marcador.

Així doncs, aquest equip se situa en la quarta posició amb 53 punts amb 166 gols a favor i amb 64 gols en contra.