Tecnificació d'estiu específica de porters

Durant el campus de futbol d'estiu que organitza el CF Les Franqueses es farà una també una tecnificació específica per a porters, entre el 25 de juny i el 27 de juliol, tots els dilluns, dimecres i divendres.

A continuació adjuntem la informació que podreu veure també al nostre Facebook, Twitter i Instagram:

 

Direcció Esportiva: Javi García, ex-porter professional en el futbol argentí i actual entrenador professional de porters.

Horari: Tots els dilluns, dimecres i divendres de 09:00h a 13:00h.

Lloc: Camp de futbol de Corró d'Amunt (Ctra. de Cànoves, s/n, Les Franqueses del Vallès).

Edats dels participants: Nens i nenes de totes les edats.

Objectiu: Millora de la tècnica, tàctica i física individual del porter amb exercicis de tecnificació intensiva, reforçant l'aprenentatge adquirit als entrenaments regulars de la temporada. La idea és que el porter guanyi en qualitat en tots els aspectes i així es vagi adaptant al que es demana en un entrenament de porter al futbol professional.

Preus: 1 setmana - 90€ / 2 setmanes - 170€ / 3 setmanes - 250€ / 4 setmanes - 320€ / 5 setmanes - 380€ (inclou esmorzar).

Grups: Places limitades

 

· Un cop finalitzada la tecnificació se li enviarà per WhatsApp als pares un vídeo de cada nen, amb les accions tècniques treballades durant la tecnificació i les seves millores.

 

En cas de qualsevol consulta podreu trucar al número de telèfon 603 56 18 06, i preguntar per Javi García, o enviar un mail al següent correu: porterosjavigarcia@gmail.com