Nous calendaris oficials 19/20

Quan acaba de començar la pretemporada, set equips del nostre planter ja coneixen el calendari oficial de la nova temporada 2019/20.

 

El Juvenil A, entrenat per Martín i Nicolás Comelles, jugarà al grup 8è de la Primera Divisió. Debutaran al camp del CE Lliçà d'Amunt, el dissabte 5 d'octubre mentre que debutaran a casa contra la Fundació UE Vic, la jornada següent. Finalitzaran el campionat al camp del CE Cabrils.

El Cadet A, entrenat per Sergio Cáceres i Luis Ángel Andrés, jugarà enguany al grup 8è de la Primera Divisió. S'estrenaran al camp del FC Sant Celoni, el dissabte 5 d'octubre, mentre que debutaran a casa contra el CF Lliçà de Vall la jornada següent. Acabaran la lliga al camp del CE Mercantil.

El Cadet B, entrenat per Aitor Caña, jugarà enguany al grup 4t de la Primera Divisió. S'estrenaran al camp de la UD Cirera, el dissabte 5 d'octubre, mentre que debutaran a casa contra el CE Llavaneres la jornada següent. Acabaran la lliga al camp del CE Cabrils.

L'Infantil A, entrenat per Roger Pascual, jugarà al grup 2n de Preferent. Debutaran a casa el dissabte 28 de setembre contra la Fundació UE Olot mentre que la jornada següent visitaran el camp del FC Girona. Finalitzaran el campionat a casa contra l'EF Mataró.

I L'Infantil B, entrenat per Alex Suárez i Fran Carrasco, jugarà al grup 8è de la Primera Divisió. Debutaran al camp de l'EC Granollers el dissabte 5 d'octubre mentre que ho faran a casa la jornada següent contra el CF Parets. Acabaran la lliga al camp de l'OAR Vic.

 

Pel que fa als equips de futbol-7, l'Aleví A, entrenat per Moisés Carretero i Jose Diestro jugarà al grup 5è de la Primera Divisió. S'estrenaran al camp del FC Cerdanyola Vallès i ho faran a casa contra el CE Mercantil. Acabaran la lliga al camp del Base Montcada CF.

I finalment, el Benjamí A, entrenat per Issam Marouan, Óscar Viéguez i Marc Romero, competirà al grup 8è de la Primera Divisió. S'estrenaran al camp del Base Montcada CF i ho faran a casa contra el CF Mollet UE. Acabaran la lliga al camp del FC Cardedeu.

 

A continuació us adjuntem els enllaços per anar a veure el calendari corresponent a cada equip, que també disposeu a l'apartat de cada equip a la secció de Futbol Base.

JUVENIL A

CADET A

CADET B

INFANTIL A

INFANTIL B

ALEVI A

BENJAMI A

 

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.