Els alevins C i D campions de lliga!

El CF Les Franqueses està en constant creixement i això és gràcies a la feina ben feta de jugadors, tècnics, coordinadors i l'ajuda de les mares i pares que fan que cada setmana es treballi de forma correcta. En el cas dels equips de futbol 7 estem d'enhorabona ja que dos equips s'han proclamat campions de lliga i han aconseguit l'ascens a la categoria superior.

 

L'Aleví D, es va proclamar campió de lliga la setmana passada a casa davant el CF Caldes Montbui (6-2). Es necessitava la victòria per assolir el campionat matemàticament, i així ho van fer els nois de Carles Ventura i Joel Torres.

Davant, un bon equip que ha acabat en quarta posició, i que no va posar les coses fàcils als nostres. Tot i així, els gols de Marc García (3), Nayan Pacheco (2) i Eric Blasco van permetre alçar-se amb la victòria i, conseqüentment, guanyant la lliga.

 

Per la seva part, l'Aleví C ha hagut d'esperar a la última jornada per a proclamar-se campió de lliga. I ho ha fet amb contundència davant el CF Olímpic La Garriga per 1-13.

Tot i això, els nois d'Eric i Arnau Girabent han hagut de capgirar el marcador inicial favorable als locals, tot i que al descans ja guanyaven per 1-9. La feina ben feta i els gols de David Calvo (4), Adrián Flores (2), Ian Miranda (2), Nayan Pacheco (2), Miguel Ángel Galeano (2) i Marco Moreno van permetre a l'equip coronar-se amb el campionat de lliga arribant a la xifra dels 87 punts, havent perdut tan sols un partit, i sent l'equip menys golejat del campionat.

 

Així doncs, l'any vinent el CF Les Franqueses tindrà a més de l'Aleví A a la Primera Divisió, tres equips més a la Segona Divisió d'alevins.

Felicitats per la feina ben feta!