Els Alevins B, C i D coneixen els calendaris oficials

Després de conèixer els calendaris d'alguns equips del nostre futbol base, també coneixem els mateixos de tres equips més per a aquesta nova temporada.

 

Per la seva part, l'Aleví B, entrenat per Carles Ventura, Joel Torres i Moisés Carretero, jugarà enguany al grup 10è de la Segona Divisió. S'estrenaran al camp de l'EC Granollers el dissabte 5 d'octubre, mentre que debutaran a casa contra el CF Mollet UE el cap de setmana següent. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del CE Lliçà d'Amunt.

L'Aleví C, entrenat per Albert i Gerard Coll, competirà al grup 9è de la Segona Divisió. S'estrenaran al camp del CF Ponent el dissabte 5 d'octubre mentre que ho faran a casa contra el CF Sant Feliu de Codines la jornada següent. Finalitzaran el campionat al camp del FC Cardedeu.

L'Aleví D, entrenat per Eric i Arnau Girabent i Gerard Blanch, jugarà al grup 7è de la Segona Divisió. Debutaran al camp de la UE Canovelles el diumenge 6 d'octubre i a casa la jornada següent contra el CF Argentona. Finalitzaran la lliga al camp del CF Parets.

 

A continuació us adjuntem els enllaços per anar a veure el calendari corresponent a cada equip, que també disposeu a l'apartat de cada equip a la secció de Futbol Base.

ALEVI B

ALEVI C

ALEVI D

 

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.