El Juvenil A i l'Infantil C a primera!

Aquest cap de setmana, del 09-10 de juny, el Juvenil A i l'Infantil C van guanyar els seus respectius partits, i es van assegurar pràcticament la plaça a la primera divisió, l'any vinent.

 

Per la seva banda, el Juvenil A va guanyar al camp del FC Cardedeu per 0-2, duel entre el segon i tercer classificat, gràcies als gols de Saidou Diallo i Agustín Salinas. Els nois de Martín i Nicolás Comelles van fer un bon partit i van saber aprofitar l'ocasió d'aconseguir el màxim de punts possibles per acabar entre els millors segons classificats de tots els grups. Amb un total de 68 punts, els nostres han sumat 111 gols a favor i tan sols 19 en contra, sent l'equip menys golejat del campionat.

 

Per altra banda, l'Infantil C també va guanyar el seu partit per un contundent 0-11 contra la UE Sant Fost. Els nois de Roger Pascual i Ivan Parra no volien fallar, i al descans ja guanyaven per 0-4. Els autors dels gols van ser Alex Carrillo (2), Ibrahima Diaby (2), Zaid Hmamyouch, Abel Pérez, Artau Llobet, Hamady Gassama, Arnau Carretero, Sergi Vito i Mamadou Bah.

Així doncs, els nostres han aconseguit un total de 84 punts, amb 244 gols a favor i només 20 en contra. A més, Hamady Gassama, amb 68 gols, ha quedat en segon lloc de l'apartat de màxims golejadors de la lliga.

 

Felicitats!!!