El futbol base al complet ja coneix els calendaris

Finalment, ja coneixem els calendaris oficials per a la temporada 19/20 de tots els nostres equips de futbol base, després d'anar sortint esglaonadament.

 

Pel que fa als equips de futbol 11, el Juvenil B, entrenat per Otman Naya i Zacarías, jugarà al grup 29 de la Segona Divisió. Debutaran a casa contra el CF Caldes de Montbui "B" la setmana del 13 d'octubre mentre que debutaran a domicili al camp del CF Martorelles "A" la jornada següent. Finalitzaran el campionat a casa contra el CE Lliçà d'Amunt "B".

El Juvenil C, entrenat per Jordi Acosta i Fran Carrasco, jugarà al grup 27 de la Segona Divisió. Debutaran a casa contra la Fundació Esportiva Montgat "C" la setmana del 13 d'octubre mentre que debutaran a domicili al camp de la UD Cirera "B" la jornada següent. Finalitzaran el campionat a casa contra la UE Vilassar Mar "C".

El Cadet C, entrenat per Kiko i Marc González, jugarà enguany al grup 33 de la Segona Divisió. S'estrenaran a casa contra el CF Palautordera "A" el cap de setmana del 13 d'octubre, mentre que debutaran a fora al camp del CF Lliçà de Vall "C" la jornada següent. Acabaran la lliga a casa contra el CF Martorelles "A".

L'Infantil C, entrenat per Sene Elhadji i Óscar Elvira, jugarà al grup 41 de la Segona Divisió. S'estrenaran a casa contra el CE Llinars "B" el cap de setmana del 13 d'octubre, mentre que debutaran a fora al camp de la UD Lourdes "B" la jornada següent. Acabaran la lliga a casa contra la UE Canovelles "B".

 

Pel que fa als equips de futbol 7, l'Aleví E, entrenat per Alejandro López i Oriol Carretero jugarà enguany al grup 34 de la Tercera Divisió. S'estrenaran a casa contra la UD Molletense "C" el cap de setmana del 13 d'octubre, mentre que debutaran a fora al camp del Bellavista Milan "B" la jornada següent. Acabaran la lliga a casa contra el FC Cardedeu "D".

L'Aleví F, entrenat per Óscar Elvira i Agustín Salinas jugarà enguany al grup 37 de la Tercera Divisió. S'estrenaran a casa contra l'AE St.Esteve Palautordera "B" el cap de setmana del 13 d'octubre, mentre que debutaran a fora al camp del CD La Llagosta "D" la jornada següent. Acabaran la lliga a casa contra el FC Cardedeu "H".

El Benjamí B, entrenat per Diego Rodríguez i Ivan Parra jugarà enguany al grup 29 de la Tercera Divisió. S'estrenaran a casa contra la UD Lourdes "B" el cap de setmana del 13 d'octubre, mentre que debutaran a fora al camp del EFB Sentmenat "A" la jornada següent. Acabaran la lliga a casa contra el CD La Llagosta "C".

El Benjamí C, entrenat per Gerard Blanch i Serafín Jiménez jugarà enguany al grup 25 de la Tercera Divisió. S'estrenaran a casa contra el CF Sant Feliu de Codines "C"  el cap de setmana del 13 d'octubre, mentre que debutaran a fora al camp del FC Cardedeu "E" la jornada següent. Acabaran la lliga a casa contra el CF Ametlla Vallès "C".

El Benjamí D, entrenat per Emilio Núñez i Ndane Gassama jugarà enguany al grup 27 de la Tercera Divisió. S'estrenaran a domicili al camp del FC Sant Celoni "F" el cap de setmana del 13 d'octubre, mentre que debutaran a casa contra el FC Cardedeu "D" la jornada següent. Acabaran la lliga al camp de l'EC Granollers "D".

 

A continuació us adjuntem els enllaços per anar a veure el calendari corresponent a cada equip, que també disposeu a l'apartat de cada equip a la secció de Futbol Base.

 

JUVENIL B

JUVENIL C

CADET C

INFANTIL C

ALEVI E

ALEVI F

BENJAMI B

BENJAMI C

BENJAMI D

 

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.