EL CF LES FRANQUESES, amb motiu del 75è ANIVERSARI

Amb motiu del 75è aniversari del club, des de la Junta Directiva estem recopilant tota classe de documentació que estigui relacionada amb el club durant tota la seva història, ja siguin fotografies, retalls de premsa, notícies, experiències personals, vídeos, etc.

És per això, que demanem la col.laboració de tothom que vulgui participar-hi, ja siguin ex-jugadors, ex-entrenadors, aficionats, antics presidents, membres de juntes directives, ciutadans, simpatitzans, per tal de fer-nos arribar aquesta documentació, la qual considerem que ens serà de molta utilitat per poder confeccionar un llibre que relati la història del club des del seu origen fins l'actualitat.

Ens podeu fer arribar qualsevol aportació o contactar amb nosaltres a l'oficina del club (situada al Camp de Futbol de Corró d'Avall), a través de qualsevol membre de la Junta Directiva o contactant amb en Joan Arabia (679 45 60 43). Tota aquella documentació que s'aporti serà retornada en el seu estat originari, un cop fet el nostre registre.

Moltes gràcies,

La Junta Directiva