El Cadet C, campió de lliga!

El passat dissabte dia 4 de maig, el Cadet C es va proclamar campió de lliga després d'empatar al camp del segon classificat, l'Atlètic del Vallès (2-2).

El partit es va disputar entre dos equips amb molt de contrast. Els locals oferien un joc més directe mentre que els franquesins mostraven un joc més elaborat. Els nostres van començar molt nerviosos i costava finalitzar les jugades mentre que els granollerins arribaven a la porteria contrària però sense crear gaire perill.

Tot i això, van ser els franquesins els que es van avançar al marcador amb una genialitat de Gonzalo Cuéllar, amb un xut des de mig camp al veure el porter avançat.

A la represa, els locals van empatar el partit amb un llançament de falta directe des de la zona lateral. Els nostres van replicar i en un còrner llançat per Johan Ríos, va arribar el 1-2, obra de Joan Melfi per donar avantatge al conjunt de Luis Ángel. Però tan sols quatre minuts més tard, l'Atlètic del Vallès va empatar altre cop el partit posant emoció al matx, que va ser apassionant fins al final.

 

Amb aquest resultat, els nostres aconsegueixen guanyar el Campionat de lliga i ascendir a la Primera Divisió a falta de tres jornades mantenint una diferència de 10 punts respecte el segon classificat. Enhorabona nois!!!