Cap de setmana de partits decisius!

Aquest proper cap de setmana (25 i 26 de maig) el nostre planter té partits decisius pel que fa a les seves respectives aspiracions.

En primer lloc, l'Aleví D, que està completant una temporada de rècord, pot aconseguir aquest dissabte el campionat de lliga després de 28 jornades, totes elles resoltes amb victòria. Els nois de Carles Ventura i Joel Torres s'enfrontaran a un bon equip, com ho és el CF Caldes Montbui, qui a l'anada ja va posar les coses difícils als franquesins. Això sí, les intervencions de Max Sala, Hugo Martos i la consolidació d'una bona defensa han permès que l'equip només hagi rebut 16 gols, una fita que els manté com l'equip menys golejat de tots els 57 grups d'Alevins de la Tercera Divisió. Totes aquestes dades fan que es puguin proclamar campions de lliga abans del partit de la última jornada contra l'EC Granollers (2n classificat).

En el cas de l'Aleví C, també es pot produir aquest cap de setmana, amb la visita del cuer al Mpal. de Corró d'Avall. A l'anada, victòria per 0-24. En aquest cas, els nois entrenats per Eric i Arnau Girabent necessitarien a més de la victòria, una ensopegada del segon classificat, la UD Lourdes, amb qui manté tres punts de diferència i el gol average particular empatat, però perdut en el general. De totes maneres, cal centrar-se en la pròpia victòria i posteriorment, mirar el resultat dels rivals al dependre de nosaltres mateixos.

Finalment, el Benjamí B, que en cas de victòria pot aconseguir la permanència matemàticament i salvar la categoria. Els nois d'Issam Marouan i Serafín Jiménez juguen a casa dissabte a les 10.15h contra el CF At. Riudeperes. Tan sols val la victòria, o l'ensopegada del perseguidor més pròxim, l'EC Granollers.

 

Esperem la vostra presència i els vostres ànims de cara a aquests partits tan importants per al nostre futbol base.