Calendaris oficials F-11

Després de conèixer els calendaris respectius del Juvenil A, Cadet A, Infantil A i Infantil B, la resta d'equips de F-11 del nostre futbol base ja coneixen el calendari oficial d'aquesta temporada 2018/19.

 

Per la seva part, el Juvenil B, entrenat per Raúl Alfonso i Fco. Javier Rodríguez, jugarà enguany al grup 25è de la Segona Divisió. S'estrenaran a casa contra el CF Ponent el dissabte 6 d'octubre a les 19.00h mentre que debutaran al camp del CF Ametlla Vallès el cap de setmana del 13-14 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra el FC Vallgorguina.

El Cadet B, entrenat per Francisco González i Marc González, competirà al grup 30è de la Segona Divisió. S'estrenaran al camp del CF Montornès el diumenge 7 d'octubre a les 12.30h mentre que debutaran a casa contra la Unif. Sta.Perpètua el cap de setmana del 13-14 d'octubre. Finalitzaran el campionat al camp del CF Martorelles.

El Cadet C, entrenat per Christian Soler i Ismael Cruz, jugarà al grup 28è de la Segona Divisió. Debutaran al camp del PB Gualba el diumenge 7 d'octubre a les 12.30h mentre que ho faran a casa el cap de setmana del 13-14 d'octubre contra la UE Canovelles. Finalitzaran la lliga al camp del CF Vilamajor.

I l'Infantil C, entrenat per Fco. Javier Rodríguez i Aitor Caña, competirà al grup 40è de la Segona Divisió. Debutaran al camp de la UD Lourdes el diumenge 7 d'octubre a les 10.00h, mentre que ho faran a casa el cap de setmana del 27-28 d'octubre contra el CF La Torreta. Finalitzaran la lliga al camp de la UD Molletense.

 

A continuació us adjuntem l'adreça web per anar a veure el calendari dels nostres, que també disposeu a l'apartat de cada equip a la secció de Futbol Base.

JUVENIL B

CADET B

CADET C

INFANTIL C

 

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.