La Particular Festa Major '11 del CF Les Franqueses

Durant tot el cap de setmana del 17 i 18 de setembre es van disputar tots els partits de futbol base, amb uns resultats finals molt bons en cada partit, seguint així la nostra progressió dels diferents equips abans de començar la competició oficial d'aquí unes setmanes, donant dinamisme de partits durant la Festa Major de la nostra localitat.

Però el plat fort va arribar a les 16.00h del diumenge quan es van disputar el partit de l'Aleví A contra el FC Barcelona, i el triangular de Prebenjamins entre el FC Barcelona, el CE Mataró i el nostre Prebenjamí A, amb una assistència molt elevada d'aficionats durant aquests encontres.

 

El partit del nostre Aleví va acabar amb un 2 a 9 favorable al FC Barcelona, equip on juga el porter Arnau Juàrez procedent des de fa una temporada dels nostres equips de futbol base, emocionant-nos a tots al veure'l jugar amb la samarreta blaugrana a Les Franqueses del Vallès. Se'ls hi va donar una copa com a primer i segon classificats d'aquest partit, unes medalles del nostre club als visitants per part dels jugadors de l'Aleví A, i una placa commemorativa de l'entitat blaugrana al nostre Club.

Al mateix temps es va celebrar el Triangular de prebenjamins on el FC Barcelona va guanyar per 5 a 0 al nostre prebenjmí A, i 4 a 0 al CE Mataró, proclamant-se Campió del Triangular de Festa Major, on el CF Les Franqueses va quedar subcampió al vèncer per 2 a 0 al CE Mataró, que quedava tercer del triangular.

L'entrega dels trofeus es va portar a terme a càrrec del president del CF Les Franqueses, el Sr. Enric Birosta, el vice-president de l'entitat, el Sr. Joan Arabia, i de l'alcalde de la localitat, el Sr. Francesc Colomé i Tenas.

Per acabar la intensa jornada, el nostre Primer Equip s'enfrontava amb la Penya Blanc-i-blava de La Roca, corresponent a la segona jornada de lliga del Grup 9 de la Tercera Catalana, amb victòria per 2 a 0 del CF Les Franqueses amb gols de Marc Romeu i Dani Poch. Com a fi dels actes de la nostra particular Festa Major se'ls hi va fer entrega d'un trofeu a l'equip visitant.

 

Tot es resumeix en un cap de setmana d'intensos partits dels nostres, amb la presència exitosa del FC Barcelona, que va servir per apropar moltíssims aficionats a les nostres instal·lacions, disfrutant de la particular Festa Major del CF Les Franqueses.

Moltes gràcies a tots i fins la pròxima Festa Major!!