31è Trofeu Electrocamps

El dissabte dia 3 de setembre de 2011 va tenir lloc la 31a edició del Trofeu Electrocamps amb la presència del Sr. Marcel Camps i la seva família tan vinculada al nostre club des de fa molts anys. La gent va respondre i, a més, força aficionats dels tres equips es van apropar al Mpal. de Corró d'Avall, entre les 18.00h i les 21.30h, horari en què es van disputar els tres partits. També es va comptar amb la presència del nostre alcalde el Sr. Francesc Colomé i Tenas, juntament amb el regidor d'esports del municipi, el Sr. José Ramírez i Alaya, als quals se'ls agraeix la invitació acceptada.

 

El primer partit el van disputar el CF Olímpic La Garriga i el CF Ametlla del Vallès amb el resultat final de 1-2 favorable a l'Ametlla.

El segon partit el van disputar el CF LES FRANQUESES i el CF Olímpic La Garriga amb un empat a 0 gols al marcador.

I l'últim partit del triangular van jugar-lo el CF LES FRANQUESES i el CF Ametlla del Vallès, finalitzat amb un altre empat a 0 gols.

Per tant, la 31a edició del Trofeu Electrocamps se la va endur el CF Ametlla del Vallès amb 4 punts, seguit del CF Les Franqueses amb 2 punts i del CF Olímpic La Garriga amb un sol punt.

 

Agrair la col·laboració de tots els que van assistir al Mpal. de Corró d'Avall per presenciar el Trofeu Electrocamps, tant jugadors com aficionats per tal de passar una bona tarda de futbol. Moltes gràcies!!