2n Partit de la jornada: Cadet "B" - Sant Celoni (15-04-2012)

El nostre Cadet "B" milita en el grup 24 de la Segona Divisió Cadet, situat ara mateix en la segona posició de la classificació amb 48 punts a dos punts del líder d'aquests moments amb un partit més que els nostres. I per tant ens vam fixar en aquest partit perquè disputaven la posició contra el tercer classificat.

Crònica del partit:

Partit clau del nostre Cadet de primer any per aconseguir el campionat de Lliga, ja que amb una victòria aquesta jornada només caldria sumar 3 punts en les tres jornades restants per ser campions de lliga. Així ha estat, victòria per 6 a 0, però partit no gaire plàcid pels nostres. Durant la primera part hem realitzat un joc molt bo pel que fa a combinacions, però la bona col·locació del CE Sant Celoni ens ha fet crear només dues ocasions clares errades pels nostres davanters. La dinàmica ha estat constant durant el partit ja que la nostra defensa era molt sòlida i el mig camp combinava molt bé amb els nostres davanters. Així doncs, ha arribat el primer gol i poc a poc han anat entrant els altres cinc gols per finalitzar el partit amb un contundent 6-0. Moltes felicitats per la victòria i pel campionat que estan fent aquests jugadors i entrenadors.

Així, el nostre Cadet B es troba, tal i com hem comentat anteriorment, en la segona posició amb 48 punts, i amb 106 gols a favor i 29 en contra.

MOLTA SORT PER AQUEST TRAM FINAL DE LLIGA!!